31 October, 2010

Dugaan Ramadhan 1431

--- petikan dari salinan asal laporan polis ---

Pada jam lebih kurang 1815hrs 12/08/10 saya telah meletakkan kereta saya no pendaftaran W** 8*** jenis MyVi warna silver berhampiran bazar ramadhan sg penchala K.L. Pada jam lebih kurang 1830hrs 12/08/10 apabila saya kembali ke kereta saya dapati yang cermin kereta telah dipecahkan di sebelah kanan bahagian belakang. Saya periksa terdapat barang-barang yang hilang seperti:

1. Laptop jenama Asus
2. External hardisk
3. Beg Laptop jenama Asus

Sekian laporan saya.



(bukti kejadian: shilake punya penyamoon)

imran syafik
tiada lagi pengingat kenangan silam

5 comments:

ninie said...

kesiannyerr..mmg bahaya letak laptop dlm kereta..skang pun byk kes mcm ni..just b careful next time..

Imran Syafik said...

Yeah, noted. :)
Padahal kejap jer tu. Tak sampai 15mins. Lagipun tempat ramai orang tu. Lagipun letak laptop bawah kerusi. Lagipun lagipun lagipun..

ninie said...

Haha....lagipun,lagipun..benda unexpected kan..pencuri tu mmg aim u kot. my mom pun pernah kena letak handbag bwh seat keta nk g semayg jap balik2 cermin pecah..kena kt kwsn surau tu..sabar je laa..btw, u think pencuri skrang ada alat2 canggih ke leh detect brg2 bharga dlm keta?huhu

۩ ! ž µ ® ä ۩ said...

weh im aku rase dia bukan nak amik laptop la..
dia memang nak bawa lari keter tu...
tak pun dia dah aim ko masa ko bawa laptop tu...
kalau pakai alat biasa dia pakai alat yang trace battery laptop tu...

Merryn said...

oh dear... :(